Dags att renovera i Knivsta eller runtom Uppsala?

Med bred erfarenhet och gedigen yrkesstolthet ser vi på Vikströms Bygg & kakel till att ditt byggprojekt blir lyckat .

Företaget som erbjuder byggtjänster i Uppsalaområdet drivs av Fredrik Vikström och Joakim Fredlund, bägge med lång erfarenhet i byggbranschen.

Fredrik och Jocke träffades när de gick yrkesskolan tillsammans, Fredrik som plattsättare och Jocke som snickare. Efter skolan fortsatte Fredrik med att göra sin lärlingsutbildning på ett byggföretag i Uppsala där även Jocke hamnade som snickare. Hög trivsel gjorde att de båda blev kvar i ca 10 år.

om-img1
om-img2

Ett nytt företag tillsammans

När idén om att starta eget byggföretag föddes arbetade Fredrik som projektledare på ett balkongföretag i Stockholm. Men saknade det handgripliga med att bygga och renovera. Tanken föll då på Jocke. Efter 17 år i branschen valde de därför att arbeta tillsammans igen, då i det egna företaget Vikströms Bygg & kakel .

Tillsammans utför de alla typer av bygguppdrag och tar vid behov in underentreprenörer, t.ex. rörmokare eller elektriker, när uppdragen så kräver. Vikströms Bygg & kakel är våtrumscertifierat, medlem i PER (PlattsättningsEntreprenörers Riksförening), certifierat enligt Byggkeramikerrådets regler och även utbildad byggarbetsmiljösamordnare BAS.P/BAS-U.

Fönsterbyten

Vi utför fönsterbyten och bygger inglasade uterum i Uppsala, med omnejd. Vi samarbetar bland annat med Arctic Windows, en miljömedveten fönster och dörr-leverantör som verkar för hållbara fönsterbyten. Du kan läsa mer om deras fönster i PVC, trä och aluminium här.

om-img3

Hantverkare i Uppsala & Knivsta

Målsättningen med Vikströms Bygg & kakel är att det ska vara ett företag som kunden kan lita på gör ett kompetent hantverkarjobb, är trygg med att anlita och glad att göra smidiga affärer med. Seriositet och nöjda kunder är A och O. Här hålls naturligtvis tidsramar, här följs gällande branschregler och givetvis hålls överenskomna priser.