Badrumsrenovering Sigtuna & Märsta – renovera badrummet med oss!

Om det är dags för att renovera ditt badrum så har du kommit rätt! Här på Vikströms Bygg & Kakel har vi jobbat med badrumsrenovering länge och vi har många nöjda kunder i Sigtuna & Märsta med omnejd. Att renovera badrum och att arbeta med våtrum har med åren blivit en specialitet för oss och vi är stolta över att konsekvent kunna nå våra kunders förväntningar

Renovera badrum sigtuna-marsta-renovera-badrum

Vi gör det enkelt för er!

Hela vårt arbetssätt går ut på att göra det så enkelt som möjligt för våra kunder. Hos oss får ni en fast kontaktperson som leder ert projekt från och med att första skruven är dragen som ni alltid kan kontakta vid behov och frågor. Ni har även möjlighet att köpa det material ni behöver för ert nya kök via oss – både kakel och klinker. Frakten sköter naturligtvis vi när vi drar i gång arbetet med ert badrum.

Certifierade hantverkare

För att ha optimala förutsättningar för att lyckas är vi som arbetar på Vikströms Bygg & Kakel både certifierade och erfarna. Vi är även noggranna med att hålla oss ständigt uppdaterade kring regelverket som rör arbete i badrum och våtrum. Så när du anlitar oss kan du vara trygg i att vi utför arbetet på ett noggrant och korrekt sätt med dina önskemål i fokus.

 

Vi har många och nöjda och glada kunder i området runt Sigtuna och Märsta med omnejd, bli en av dom och kontakta oss! Du är såklart även välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill bolla din idé med oss!

Kontakta oss

Kontaktformulär
CAPTCHA

Vikströms Bygg & kakel

Källdalsvägen 4 A
741 92 Knivsta

Telefonnummer

Fredrik – 0767-99 51 60
Joakim – 0767-99-51-61

info@vikstromsbygg.se

VI ÄR VERKSAMMA PÅ FLER OMRÅDEN:

Renovera badrum Sigtuna / Märsta