Köksrenovering i Knivsta & Uppsala – renovera köket med oss!

Skräddarsydda köksrenoveringar för dina behov

Är det dags att renovera köket? Köket är ofta både en favoritplats i hemmet och dess viktigaste samlingspunkt. Vi på Vikströms Bygg & Kakel har stor erfarenhet av köksrenovering med många nöjda kunder i både Uppsala och Knivsta med omnejd. Bli en av dom och låt oss hjälpa er få till den där perfekta blandningen av design, funktion och harmoni i ert kök!

 

Förvandla ditt kök med Vikströms Bygg & Kakel

För ett optimalt resultat är vi lyhörda till våra kunders önskemål oavsett om det rör sig om ett standardiserat men stilrent kök till ett kreativt kvalitetskök med moderiktig känsla och design. Inget projekt är för litet eller stort för oss. Vi hjälper såklart även till både med planering samt konsultation och håller tät kontakt med er. Hos oss får ni samma kontaktperson från första samtalet tills sista skruven är på plats! För att lyckas med ert kök är vi behöriga inom konstruktion/vatteninstallation och har den moderna utrustningen som krävs för jobbet.

För att göra ert projekt så smidigt som möjligt erbjuder vi även våra kunder att köpa kakel & klinker till förmånliga priser via oss som vi sedan levererar till er på plats när det är dags för våra hantverkare att ta vid.

Har du frågor om vårt arbete med köksrenovering, önskar prisuppgift eller vill du bolla din idé med oss? Tveka inte att höra av dig så återkopplar vi inom kort!

Kontakta oss

Kontaktformulär
CAPTCHA

Vikströms Bygg & kakel

Källdalsvägen 4 A
741 92 Knivsta

Telefonnummer

Fredrik – 0767-99 51 60
Joakim – 0767-99-51-61

info@vikstromsbygg.se

VI ÄR VERKSAMMA PÅ FLER OMRÅDEN:

Renovera badrum Sigtuna / Märsta