Renovera badrum i Uppsala & Knivsta 

 

Renovera badrum i Uppsala & Knivsta

Är det dags för ett nytt fräscht badrum? Vi på Vikströms Bygg & Kakel har stor erfarenhet av att renovera badrum och utföra våtrumsarbeten. Att renovera badrum är både en styrka och passion för oss och vi har många nöjda kunder i Knivsta och Uppsala med omnejd.

Du har säkert många frågor och funderingar. Hur mycket kostar det? Vad är möjligt? Behöver jag kontakta flera olika firmor? Vi har svaren på dina frågor och verktygen för att införliva din badrumsdröm.

 

 

Vi gör det enkelt att renovera badrum i Uppsala & Knivsta

För att ditt projekt ska bli så smidigt som möjligt har du möjlighet att till ett förmånligt pris köpa det kakel och klinker du vill ha via oss, även inredning som kommod, badkar wc etc, vi tar då såklart hand om frakten av allt material hem till dig när det är monteringsdags.

Certifierade för våtrumsarbete i badrum

Att göra sitt våtrumsarbete själv är bland det svåraste även en väldigt händig amatör kan ge sig på. När du anlitar oss är du då såklart alltid garanterad en hög kvalité och våra duktiga hantverkare är certifierade för att utföra arbetet på ett korrekt sätt. Du har dessutom rätt till rotavdraget på 30% av arbetskostnaden.

Bra priser på kakel & klinker

När du anlitar oss tar du del av fördelaktiga rabatter via våra leverantörer. På så sätt kan vi se till helheten för ditt projekt och att du får ett ekonomiskt upplägg. Har du frågor om sortiment och priser? Kontakta oss gärna!

 

Kontakta oss för att renovera badrum

Vi lägger stort värde i att vara noggranna i alla led av badrumsrenoveringen och professionella i vårt bemötande.

Är du osäker på vad som är möjligt? Hör då gärna av dig för att bolla dina tankar och idéer. Vi ger dig gärna tips och råd innan du konkretiserar din vision och är lika villiga att lyssna på dina förslag och preferenser under arbetets gång.

Tveka inte att höra av dig till oss!

Kontakta oss

Kontaktformulär
CAPTCHA

Vikströms Bygg & kakel

Källdalsvägen 4 A
741 92 Knivsta

Telefonnummer

Fredrik – 0767-99 51 60
Joakim – 0767-99-51-61

info@vikstromsbygg.se

VI ÄR VERKSAMMA PÅ FLER OMRÅDEN:

Renovera badrum Sigtuna / Märsta